Luosto_hemmottelu_1

Hemmottelu & hyvinvointi

Loma Lapissa luonnon keskiössä itselle mieluisten aktiviteettien ja hyvän ruoan kera on tietysti jo itsessään rentouttavaa vaihtelua arkeen. Lomalla Pyhä-Luostolla kannattaa varata aikaa myös kehonhuoltoon ja hemmotteluun.

Rentoudu Ametistikylpylässä

Lapland Hotels Luostotunturin Ametistikylpylän rentouttavat poreet, altaan hierontapisteet ja saunojen lämpö viimeistelevät ulkoilupäivän nautinnon.

Lapland_Hotels_Amethyst_Spa1
Lihashuoltoa hieronnalla

Auroramassage.fi tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista hierontaa Luoston ytimessä.
Palveluihin kuuluvat klassinen hieronta, urheiluhieronta, kuumakivihieronta sekä rentouttava hieronta.

AuroraMassage_Luosto
Koe savusaunan lempeä löylyt

Savusaunan lempeät löylyt rentouttavat niin kehon kuin mielenkin. Luostolla perinteisen savusaunan löylyihin on mahdollisuus Karu Lodgessa. Halutessaan voi löylyjen välissä virkistäytyä saunan yhteydessä olevassa avannossa.

Karu_Lodge_sauna_avanto
Hemmotelevaa kauneudenhoitoa

Luostolla Lapland Hotelsin yhteydessä toimiva Kauneushoitola HillaEmilia tarjoaa ammattitaitoista ihonhoitoa päästä varpaisiin. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. kasvo-, jalka- ja käsihoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä Hilla Hellä -sokeroinnit ja hemmottelevat vartalohoidot.  

Kauneushoitola_HillaEmilia_beauty_treatment
Pulahda tunturilampeen

Luoston uimaranta Aarnilammella tarjoaa virkistävän uintinautinnon kesäisin. Rannalla on pukukopit vaatteidenvaihtoa varten. Uimaranta sijaitsee n. 2 km Luoston keskustasta Pyhän suuntaan ajettaessa Ukko-Luoston tien varrella.

Aarnilampi_beach

Yläpuolella on nostettu hemmottelu- ja hyvinvointipalveluita Luostolla tarjoavia yrityksiä mutta vain reilun parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä naapuritunturissa Pyhällä on lisää alan palveluita tarjoavia yrityksiä. Alla olevilta listoilta löytyvät koko Pyhä-Luosto matkailualueen hemmottelu- ja hyvinvointipalveluiden tarjoajat.

 

Hieronta, osteopatia ja fysioterapia

Hyvinvointipalvelut

Saunat