Luosto_palvelut_ostokset

Ostokset

Ostokset Luostolla

Lomatulisia Luostolta

Perinteisiä Lapin matkamuistoja, käsitöitä ja pipoja&hanskoja ja vaatteita löytyy Luoston keskustasta Harianna Souvenirsilta. Ihana Putiikki-Luosto Decora on varsinainen aarreaitta, jonka valikoimaan kuuluvat niin pehmolelut, astiat kuin pienimuotoiset sisustustavaratkin. Ametistikaivoskaupan myymälästä voit ostaa mm. paikallisen korusepän tekemiä Ametistikoruja, ametistikiviä ja paikallisia käsitöitä. Varsinaisten myymälöiden lisäksi pientä kotiin viemistä löytyy hotellien vastaantottojen yhteydessä toimivista myyntipisteistä. Naapuritunturissa Pyhällä Luontokeskus Naavan Shopista löytyy tuotteita erityisesti retkeilyyn.

Alkon noutopiste Luostolla

Ametistikaupan yhteydessä toimii Alkon noutopiste Luostolla. Voit tehdä juomatilauksesi ennakkoon Alkon verkkokaupassa ja noutaa ostoksesi Ametistikaupalta. Tilattuja tuotteita noutavan asiakkaan henkilöllisyys ja ikä tarkastetaan sekä tuotteiden tilauksen että noutamisen yhteydessä.

Vuokravälineet

Luostolla hiihtämiseen ja lumikenkäilyyn vuokravälineitä on saatavilla Juhan Voitelupalvelusta, Lapland Ski Resort Luoston Vuokraamosta ja Lapin Safareiden safaritalolta. Lapland Ski Resort Luoston Vuokraamosta välineet myös lasketteluun ja lumilautailuun.