Sodankylän Elokuvajuhlat

Sodankylän 38. elokuvajuhlia vietetään napapiirin tällä puolen jälleen 2024!
Tuhannet elokuvan ystävät ja Lapin rakastajat vaeltavat joka kesäkuu, napapiirin pohjoispuolelle viettämään valon taiteen juhlaa viideksi yöksi ja päiväksi. Elokuvia näytetään neljässä esityspaikassa ympäri vuorokauden. Esillä on elokuvan suurten mestareiden töitä vuosikymmenten varrelta, uuden elokuvan helmiä ja loisteliaat mykkäelokuvaesitykset elävän musiikin säestyksellä.

Sodankylän Elokuvajuhlat on tunnelmaltaan ainutlaatuinen festivaali: keskiyön auringon alla kohtaavat maailman kuuluisimmat elokuvaohjaajat, uuden elokuvan nousevat nimet, kansainvälinen yleisö ja tavallinen kadunmies välittömässä ja lämpimässä ilmapiirissä. Tätä festivaalia leimaa selkeimmin rakkaus elokuvaan, täältä puuttuvat jäykät muodollisuudet eikä byrokratian viidakkoon eksymisestä ole pelkoa!

Luostolla on elokuvan ystäville loistavia majoitustarjouksia ja festaribussin ansiosta taitat välimatkan Luostolta Sodankylään vaivattomasti ympäri vuorokauden! Tutustu Luoston majoitusvaihtoehtoihin ja varaa paikkasi yöttömän yön elokuvajuhlille! Festaribussin aikataulun löydät alla olevasta linkistä.

Tutustu Sodankylän Elokuvajuhlien omiin sivuihin linkistä ja tule mukaan nauttimaan tunnelmasta!
Aika
12.6.2024 - 16.6.2024
Paikka
Sodankylä/Luosto
Osoite

Jäämerentie
99600 Sodankylä
Suomi

Tapahtumat Musiikki & viihde
Sodankylan_elokuvajuhlat

Sodankylän elokuvajuhlat 2024

Festaribussi liikennöi vuorokauden ympäri 
Luosto - Sodankylä - Luosto

Elokuvajuhlien aikaan Luostolta Sodankylään kulkee bussi vuorokauden ympäri, joten elokuvien lisäksi voit nauttia kesäisestä tunturista Pyhä-Luosto kansallispuiston keskiössä. Linkistä löydät festaribussin aikataulun.

Festaribussin aikataulu 12.-16.4.2024

Majoitusvaihtoehdot:

KATSO ALTA MAJOITUSTARJOUKSET FESTAREILLE