Sodankylän Elokuvajuhlat

Sodankylän 38. elokuvajuhlia vietetään napapiirin tuolla puolen jälleen 2024!

Tuhannet elokuvan ystävät ja Lapin rakastajat vaeltavat joka kesäkuu, napapiirin pohjoispuolelle viettämään valon taiteen juhlaa viideksi yöksi ja päiväksi. Elokuvia näytetään neljässä esityspaikassa ympäri vuorokauden. Esillä on elokuvan suurten mestareiden töitä vuosikymmenten varrelta, uuden elokuvan helmiä ja loisteliaat mykkäelokuvaesitykset elävän musiikin säestyksellä.

Sodankylän Elokuvajuhlat on tunnelmaltaan ainutlaatuinen festivaali: keskiyön auringon alla kohtaavat maailman kuuluisimmat elokuvaohjaajat, uuden elokuvan nousevat nimet, kansainvälinen yleisö ja tavallinen kadunmies välittömässä ja lämpimässä ilmapiirissä.

Tätä festivaalia leimaa selkeimmin rakkaus elokuvaan, täältä puuttuvat jäykät muodollisuudet eikä byrokratian viidakkoon eksymisestä ole pelkoa!

Luostolla on elokuvan ystäville loistavia majoitustarjouksia ja festaribussin ansiosta taitat välimatkan Luostolta Sodankylään vaivattomasti ympäri vuorokauden! Tutustu Luoston majoitusvaihtoehtoihin ja varaa paikkasi yöttömän yön elokuvajuhlille! Festaribussin aikataulu julkaistaan kesäkuun alussa, kun elokuvajuhlien ohjelmisto on vahvistettu.

Tutustu Sodankylän Elokuvajuhlien omiin sivuihin linkistä ja tule mukaan nauttimaan tunnelmasta!
Aika
12.6.2024 - 16.6.2024
Paikka
Sodankylä/Luosto
Osoite

Jäämerentie
99600 Sodankylä
Suomi

Tapahtumat Musiikki & viihde
Sodankylan_elokuvajuhlat

Elokuvajuhlien majoitus Luostolla

Elokuvajuhlien aikaan Luostolta Sodankyään kulkee bussi ympäri vuorokauden, joten elokuvien lisäksi voit nauttia kesäisestä tunturista Pyhä-Luosto kansallispuiston keskiössä. 

Majoitusvaihtoehdot:

KATSO ALTA MAJOITUSTARJOUKSET AJALLE