Luosto_palvelut_ostokset

Ostokset

Ostokset Luostolla

Lomatulisia Luostolta

Perinteisiä Lapin matkamuistoja, käsitöitä ja pipoja&hanskoja ja vaatteita löytyy Luoston keskustasta Harianna Souvenirsilta. Ihana Putiikki-Luosto Decora on varsinainen aarreaitta, jonka valikoimaan kuuluvat niin pehmolelut, astiat kuin pienimuotoiset sisustustavaratkin. Ametistikaivoskaupan myymälästä voit ostaa mm. paikallisen korusepän tekemiä Ametistikoruja, ametistikiviä ja paikallisia käsitöitä. Varsinaisten myymälöiden lisäksi pientä kotiin viemistä löytyy hotellien vastaantottojen yhteydessä toimivista myyntipisteistä. Naapuritunturissa Pyhällä Luontokeskus Naavan Shopista löytyy tuotteita erityisesti retkeilyyn.

Alkon noutopiste Luostolla

Ametistikaupan yhteydessä toimii Alkon noutopiste Luostolla. Voit tehdä juomatilauksesi ennakkoon Alkon verkkokaupassa ja noutaa ostoksesi Ametistikaupalta. Tilattuja tuotteita noutavan asiakkaan henkilöllisyys ja ikä tarkastetaan sekä tuotteiden tilauksen että noutamisen yhteydessä.

Ametistikaivos_luosto

Ametistikauppa

Ostokset
Harianna_Souvenirs_Luosto

Harianna Souvenirs

Ostokset
IhanaPutiikki_LuostoDecora

IhanaPutiikki

Ostokset
Lapland_Hotels_Luostotunturi_winter

Lapland Hotels Luostotunturi

Mökkivuokraamo
Luontokeskus_Naava

Luontokeskus Naava

Käyntikohde
Santas_Hotel_Aurora_hotel

Santa's Hotel Aurora

Mökkivuokraamo

Vuokravälineet

Luostolla hiihtämiseen ja lumikenkäilyyn vuokravälineitä on saatavilla Juhan Voitelupalvelusta, Lapland Ski Resort Luoston Vuokraamosta ja Lapin Safareiden safaritalolta. Lapland Ski Resort Luoston Vuokraamosta välineet myös lasketteluun ja lumilautailuun. 

 

Juhan_Voitelupalvelu_ski_rental

Juhan voitelupalvelu

VisitPyhaLuosto_maastopyöräily

Lapin Safarit

Ohjelmapalvelu
Luosto_Vuokraamo_3

Lapland Ski Resort Luosto Vuokraamo

Hiihtokeskus