Tunturifiilis_luosto

Luoston avoimet työpaikat

Luosto kutsuu, missä sinä vietät vuotesi?

Luosto on luonnonläheinen matkailukeskus Sodankylän kunnassa noin tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Luosto osa Pyhä-Luoston matkailualuetta ja kansallispuistoa. Luoston talvisesonki alkaa joulukuusta ja päättyy maaliskuussa. Kesäsesonki alkaa kesäkuun puolessa välissä ja jatkuu pitkälle syksyyn. 

Etsimme joukkoomme työntekijöitä kansainväliseen työympäristöön ja työporukkaan. Avoimia tarjolla työpaikkoja tarjolla ravintola-, majoitus-, ohjelmapalveluyrityksissä sekä hiihtokeskuksen tehtävissä.

Elämä tuntureilla on enemmän kuin työntekoa: pääset harrastamaan lukuisia aktiviteetteja, oleskelemaan luonnossa sekä nauttimaan tiiviistä yhteisöstä ja yhteistyöstä.

Tervetuloa töihin energiseen joukkoomme ja nauttimaan vapaa-ajasta tunturiluonnossa!
 

luosto_aarnilampi
Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa työmahdollisuuksista ja elämästä tuntureilla?

Jätä meille sähköpostiosoitteesi linkin kautta. Informoimme sinua avautuvista työpaikoistamme, kun seuraavan sesongin rekrytoinnit alkavat!

Image
kansallispuisto
Vetovoimatekijöitämme ovat Pyhä-Luoston kansallispuisto ja kaksi hiihtokeskusta, Luosto ja Pyhä, jotka tarjoavat hyvät mahdollisuudet harrastaa sekä lappilaisen karun kauniin luonnon ja pohjoiset maisemat.
Image
sijainti
Ympärivuotinen matkailukeskus Lapissa. Luosto sijaisee noin 30 km Sodankylästä kaakkoon ja 117 km Rovaniemeltä pohjoiseen.
Image
revontulet
Maantieteellisesti ihanteellinen sijainti nähdä revontulia.
Image
bus
Kehitämme saavutettavuutta alueella. Meillä on ympärivuotinen bussiyhteys joka kulkee talvella 4 kertaa päivässä ja kesällä 2 kertaa päivässä Rovaniemelle.
Image
palvelut
Pyhä-Luostolla on vierailijoita ja työntekijöitä ympäri maailmaa ja pääset kehittämään itseäsi kansainvälisessä työympäristössä. Arjessa tullaan tutuksi, samanhenkisiä kavereita on mahdollista löytää ja asioita tehdään yhdessä. Vuorovaikutus alueen toimijoiden kesken on hyvää ja tarjolla on monenlaista kaikille avointa tekemistä.
Image
majoitus_mokki
Autamme työntekijöitä löytämään asunnon ja perehdytämme alueeseen ja palveluihin. Alueen yritykset tarjoavat erilaisia henkilöstöetuja Cardu-henkilöstöpassin kautta.

Avoimet työpaikat Luostolla:

Työ pororavintolassa

Uksakassa pääset taikomaan erilaisia poroherkkuja, leipomaan joka aamu tuoreet kahvileivät, hoitamaan tukkutilauksia ja kuljettamaan mökeille ruokaa. Uksakassa myyt myös matkamuistoja ja poronlihaa, autat asiakkaita ostamaan verkkokaupasta oman poroelämyksen tykkylumen vuoraamissa maisemissa sekä annat oman panoksesi somemarkkinoinnille. Kielitaito on työssä suureksi eduksi, mutta "rallienglannilla", kehonkielellä ja reippaalla otteella pärjää myös melko pitkälle. Uksakka on kahvila ja päiväravintola, joten työajat sattuvat pääosin klo 9-17 välille. Toisinaan Uksakan työntekijät tekevät myös iltavuoroja porotilan kotaravintolan illallisryhmien parissa. Työ alkaa perehdytyksellä marraskuun lopulla ja jatkuu pääsiäiseen.

Molemmissa työkohteissa alan koulutusta ja pitkää kokemusta tärkeämpää on halu oppia ja olla osa pitkän historian omaavan perheyrityksemme tarinaa. Palkka neuvotellaan työtehtäviä, osaamista ja työkokemusta vastaavaksi ja kannustimena maksamme osan kimppakämpän vuokrasta tai esimerkiksi oman auton menovedestä.

Jos jossain sielun sopukoissa värähti, nakkaa vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin tai pirauta, niin jutellaan lisää. Paikka täytetään heti sopivan hakijan myötä.

Anu Magga
Tel. 040 412 4934
info@jaakkolareindeerfarm.com
info@uksakka.fi

pororavintola
Etsitään työkaveria kauneushoitola HillaEmiliaan!

HillaEmiliaan haen uutta työkaveria, toisit palveluvalikoimaan lisää monipuolisuutta, olisit yrittäjä tai kevytyrittäjä, rakastat asiakkaita ja teet sitä omaa hommaa intohimoisesti! Olisit kauneus ja hyvinvointialalla, esim. kosmetologi, parturi-kampaaja, näiden yhdistelmä, ripsiteknikko, vartalohoitojen ammattilainen tai jotain muuta. HillaEmiliassa on laaja tuotevalikoima ja vahvana suuntaviivana on kotimaisuus ja ekologisuus, joten näitä toivon myös tulevalta työkaverilta.

Yhteydenotot Sofia Åman puh. 040-9677602 tai kauneushillaemilia@gmail.com

Kauneushoitola_HillaEmilia_beauty_treatment
JBUS etsii linja-auton kuljettajia

JBus on Sodankylästä käsin palveleva liikennöitsijä, joka ajaa tilausajoja tilataksilla ja 12-63-paikkaisilla busseilla; jo vuodesta 1995. Etsimme kasvavaan toimintaamme lisää kuljettajia. Työ on vaihtelevaa ja toimintamme on 24/7 jokaisena päivänä vuodesta. D-kortti vaaditaan ja ammattipätevyys. Taksiluvat katsotaan eduksi. Myös d1e ajoneuvoluvalliset kuljettajat huomioidaan. Yhteydenotot ja lisätietoa: Jarmo Haapanen p. 0400291582 tai jarmo.haapanen@jbus.fi

Festaribussi  Summer 2023