Tunturifiilis_luosto

Luoston avoimet työpaikat

Luosto kutsuu, missä sinä vietät vuotesi?

Luosto on luonnonläheinen matkailukeskus Sodankylän kunnassa noin tunnin ajomatkan päässä Rovaniemeltä. Luosto osa Pyhä-Luoston matkailualuetta ja kansallispuistoa. Luoston talvisesonki alkaa joulukuusta ja päättyy maaliskuussa. Kesäsesonki alkaa kesäkuun puolessa välissä ja jatkuu pitkälle syksyyn. 

Etsimme joukkoomme työntekijöitä kansainväliseen työympäristöön ja työporukkaan. Avoimia tarjolla työpaikkoja tarjolla ravintola-, majoitus-, ohjelmapalveluyrityksissä sekä hiihtokeskuksen tehtävissä.

Elämä tuntureilla on enemmän kuin työntekoa: pääset harrastamaan lukuisia aktiviteetteja, oleskelemaan luonnossa sekä nauttimaan tiiviistä yhteisöstä ja yhteistyöstä.

Tervetuloa töihin energiseen joukkoomme ja nauttimaan vapaa-ajasta tunturiluonnossa!
 

luosto_aarnilampi
Haluatko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa työmahdollisuuksista ja elämästä tuntureilla?

Jätä meille sähköpostiosoitteesi linkin kautta. Informoimme sinua avautuvista työpaikoistamme, kun seuraavan sesongin rekrytoinnit alkavat!

Image
kansallispuisto
Vetovoimatekijöitämme ovat Pyhä-Luoston kansallispuisto ja kaksi hiihtokeskusta, Luosto ja Pyhä, jotka tarjoavat hyvät mahdollisuudet harrastaa sekä lappilaisen karun kauniin luonnon ja pohjoiset maisemat.
Image
sijainti
Ympärivuotinen matkailukeskus Lapissa. Luosto sijaisee noin 30 km Sodankylästä kaakkoon ja 117 km Rovaniemeltä pohjoiseen.
Image
revontulet
Maantieteellisesti ihanteellinen sijainti nähdä revontulia.
Image
bus
Kehitämme saavutettavuutta alueella. Meillä on ympärivuotinen bussiyhteys joka kulkee talvella 4 kertaa päivässä ja kesällä 2 kertaa päivässä Rovaniemelle.
Image
palvelut
Pyhä-Luostolla on vierailijoita ja työntekijöitä ympäri maailmaa ja pääset kehittämään itseäsi kansainvälisessä työympäristössä. Arjessa tullaan tutuksi, samanhenkisiä kavereita on mahdollista löytää ja asioita tehdään yhdessä. Vuorovaikutus alueen toimijoiden kesken on hyvää ja tarjolla on monenlaista kaikille avointa tekemistä.
Image
majoitus_mokki
Autamme työntekijöitä löytämään asunnon ja perehdytämme alueeseen ja palveluihin. Alueen yritykset tarjoavat erilaisia henkilöstöetuja Cardu-henkilöstöpassin kautta.
Ravintolapäällikköä ja kokkia haetaan - Punakettuun

Haemme Ravintola Punakettuun vuoropäällikköä/ravintolapäällikköä, joka energisellä otteella luotsaa Punaketun salitiimiä eteenpäin. Haemme Ravintola Punakettuun kokkia, joka paistaa "pitsat, pihvit ja kalat". Tarjoamme kokkailun lisäksi reipasta tekemisen meininkiä ainakin vuodeksi, miksei pidemmäksikin aikaa. 

Meillä saat lisäksi Punaketun omat ja Pyhä-Luosto -alueen yhteiset henkilökunnan edut. Yöpaikkakin on valmiina!

Restaurant_Punakettu
Etsitään työkaveria kauneushoitola HillaEmiliaan!

HillaEmiliaan haen uutta työkaveria, toisit palveluvalikoimaan lisää monipuolisuutta, olisit yrittäjä tai kevytyrittäjä, rakastat asiakkaita ja teet sitä omaa hommaa intohimoisesti! Olisit kauneus ja hyvinvointialalla, esim. kosmetologi, parturi-kampaaja, näiden yhdistelmä, ripsiteknikko, vartalohoitojen ammattilainen tai jotain muuta. HillaEmiliassa on laaja tuotevalikoima ja vahvana suuntaviivana on kotimaisuus ja ekologisuus, joten näitä toivon myös tulevalta työkaverilta.

Yhteydenotot Sofia Åman puh. 040-9677602 tai kauneushillaemilia@gmail.com

Kauneushoitola_HillaEmilia_beauty_treatment
Töihin Ametistikaivokselle

Pyhä-Luoston kansallispuiston ytimessä, lähellä taivasta ja koskemattomien ikimetsien keskellä Lampivaaran laella erityinen kaivos. Kaivosyhtiö Arctic Ametisti Oy:n valitseman ekologisen strategian mukaisesti kaivoksesta ei myydä ametisteja koruteollisuuden raaka-aineeksi tai kaiveta isoilla kaivinkoneilla vaan kaivuu tehdään käsin. Kaivoksella käy vuosittain noin 20 000 vierailijaa ja se on maailman ainoa jalokivikaivos johon otetaan vierailijoita vastaan.

Etsimme nyt iloiseen joukkoomme opasta kesäkaudelle kesäkuu-syyskuu 2023. Tehtäviin kuuluu opastus tehtävät kaivoksella sekä avustavat työt Lampivaaran kahviolla, kuten asiakaspalvelu, kassalla työskentely sekä tilojen pitäminen siistinä. 

Lampivaaran_ametistikaivos